Bohemian Shades
Bohemian Shades


Kennel.fi

Arician Guess Who's Lady Gemstone "Jada"

s. 29.1.2021

paino: 2,5kg

säkä: 26cm

Kasvattaja: Saana Nuotila, Kennel Arician

                 Terveys

Silmät Ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia
Polvet 0/0 (voimassa 23.2.2024)
Lonkat B/B
Kyynärät 0/0
Selkä LTV2, VA0

Jada koiranetissä

7.4.22 - Jada ei ole jalostuskäytössä sen emälle puhjenneen pikkuaivojen tulehduksen takia, koska sen periytyvyyttä ei täysin tunneta. Enkä halua ottaa riskiä sen eteenpäin siirtymisestä.


Jada on oikein iloinen pieni perhosen alku. Luonteeltaan iloinen, sosiaalinen, temperamenttinen ja energinen. Jadassa on virtaa enemmän kuin pienessä kylässä, ja sillä riittää intoa tehdä vaikka mitä. Myös luonnetta löytyy ison koiran verran, mutta Jadassa on myös se pehmeä halinalle-puoli. Mikä olisikaan Jadan mielestä parempaa, kuin käpertyä syliin, antaa pari pusua ja nukkua siinä.

Jada on Aavan ensimmäisestä pentueesta. Jada hurmasi minut jo pienenä ja tyttö jäikin meille asumaan. Jada oli pentuna kuin äitinsä, ja on sitä luonteeltaan edelleen. Jada on juuri luonteeltaan juuri sitä, mitä mieleen tulee, kun puhutaan perhoskoirasta. Toki Jada on nuori ja kasvava koira, mutta alku on lupaavaa.
(Jada 8kk)
Jadan kanssa aloiteltu kovasti jo näyttelyharrastusta, missä on osoittautunut oikein reippaaksi tytöksi. Myös rally-tokon alkeita harjoiteltu, katsotaan mennäänkö joskus ryhmään vai pysytäänkö vain kotitreeneissä.
 
(Mikäs se tämä on? Jada ROP-PENTU Lahdessa 26.9.21)

Tämä sivusto on rakennettu Kennel.fi -kotisivujärjestelmällä.

Kaakon Nettipalvelu Oy