Bohemian Shades

Bohemian Shades

Arician Guess Who's Lady Gemstone "Jada"

s. 29.1.2021

paino: 2,5kg

säkä: 26cm

Kasvattaja: Saana Nuotila, Kennel Arician

Näyttelyissä mm. 2x SERT, ROP, VSP, VARA-CACIB, BIS-4 JUNIOR

                 Terveys

Silmät Ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia
Polvet 0/0 (voimassa 23.2.2024)
Lonkat B/B
Kyynärät 0/0
Selkä LTV2, VA0

Jada koiranetissä

Jada ei ole jalostuskäytössä 

Jada on oikein iloinen pieni perhosen alku. Luonteeltaan iloinen, sosiaalinen, temperamenttinen ja energinen. Jadassa on virtaa enemmän kuin pienessä kylässä, ja sillä riittää intoa tehdä vaikka mitä. Myös luonnetta löytyy ison koiran verran, mutta Jadassa on myös se pehmeä halinalle-puoli. Mikä olisikaan Jadan mielestä parempaa, kuin käpertyä syliin, antaa pari pusua ja nukkua siinä.

Jada on Aavan ensimmäisestä pentueesta. Jada hurmasi minut jo pienenä ja tyttö jäikin meille asumaan. Jada oli pentuna kuin äitinsä, ja on sitä luonteeltaan edelleen. Jada on hurmaava, aina iloinen vilivilperi. Hieman epävarma ja uusia asioitakohtaan ujo, mutta nopeasti reipastuva.
 
Näyttelyitä on ehditty noin vuosi harrastella, mutta nyt jää toistaiseksi tauolle niistä, annetaan tytön kehittyä ja rohkaistua kotona. Joka päivä tytöstä kuoriutuu reippaampi ja rohkeampi. Palaillaan sitten aikuisena kehäkettuilemaan

Jada on keppostelun mestari ja maailmanluokan sukkavaras. Ei ole päivää ettei Jadalla olisi keppoiset mielessä, häntäheiluen iloisesti tanssahtelee, kun jonkun uuden kepposen keksinyt. Jadan häntä ei koskaan lakkaa heilumasta.

 
(Mikäs se tämä on? Jada ROP-PENTU Lahdessa 26.9.21)

Tämä sivusto on rakennettu Kennel.fi -kotisivujärjestelmällä.

Kaakon Nettipalvelu Oy