Bohemian Shades
Bohemian Shades


Kennel.fi

FI JMVA Bohemian Shades Dragonheart "Nuka" 

s. 14.3.2021

säkä: n. 27cm 

paino: 2.8kg

Kasvattaja: Suvi Huovinen, Kennel Bohemian Shades

Näyttelyissä mm. FI JMVA, 2x ROP, VSP, CACIB, NORD-SERT, 2x SERT, useita ROP-JUN & VSP-JUN sijoituksia

            Terveys

Silmät Ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia
Polvet 0/0
Lonkat A/B
Kyynärät 0/0
Selkä LTV0

Nuka koiranetissä

Nuka on saatavilla jalostukseen harkitusti nartuille, joka täyttää rotukohtaiset PEVISA ehdot, sekä mielellään myös rotujärjestön JTO:n. Tutkin nartun suvun tarkasti ennen päätöstä. (Jalostukseen liittyvät kyselyt miellään sähköpostilla tai WhatsAppiin)

Nuka on pieni iloinen mies, joka valloittaa maailmaa suurien korviensa kanssa. Nuka on luonteeltaan villiviikari ja hassuttelija, hieman äänekäs leikkiessä ja ulkoillessa, mutta yksinollessa ei onneksi hauku. Haukkuu lähinnä innostuksissaan. Nuka on hieman varovaisempi aluksi vieraita kohtaan, mutta nopeasti lämpiää ja on kaikkien kaveri. 

Nuka on kaikkiruokainen ahmatti, ja motivoitavissa ruualla. Leikkimisestä jätkänpätkä on myös kovin innoissaan ja nykyään myös hyvin motivoitavissa ja palkattavissa leikillä. Nuka on väsymätön energiapommi, jonka kanssa voi mennä minne vain, viimeaikoina jäpikkä on vallan kunnostautunut kulkemaan mukanani töissä kehitysvammaisten ryhmäkodissa ja osoittanut oivalliseksi pieneksi työnkijäksi. 


Nukasta on kasvanut oikein hyväkroppainen ja hyvät hermot omaava uros, jonka kanssa on kiva elää ja touhuta kaikenlaista. Nuka on helppo ottaa minne vain mukaan, se ei pelkää mitään alustaa, ääntä tai muitakaan pieniä vihreitä miehiä. Näyttelyissä pikkuherraa kyllä tapaa nyt ja jatkossakin aivan varmasti.

Nuka RYP-4 pentunäyttelyssä 6kk iässä

Tämä sivusto on rakennettu Kennel.fi -kotisivujärjestelmällä.

Kaakon Nettipalvelu Oy