Bohemian Shades
Bohemian Shades


Kennel.fi

Golden Thing's Royal Diva "Vanessa"

s. 11.12.2017

säkä: 26cm (kotimittaus 2020)

paino: 3kg

Kasvattaja: Tuija Hietala, Kennel Golden Thing's

                         Terveys   

Silmät  Terveet, voimassa 10/21
Polvet  0/0, voimassa 10/21
Lonkat  A/A
Kyynärät  0/0
Selkä  LTV2 (symmetrinen), SP0, VA1 (lukumäärä 1, viimeinen kylkiluupari vajaa)

Vanessa koiranetissä

Vanessa on herkkä ja rauhallinen neiti, nimeensä sopivasti myös hieman pieni diva ja prinsessa. Vanessa rakastaa olla ihmisten kanssa, nukkua sohvalla vieressä, vastaanottaa rapsutuksia ja lenkkeillä. Joskus innostuu leikkimäänkin leluilla, mutta enemmän tykkää leikkiä hippaleikkejä toisten kanssa. Vanessa muutti minulle aikuisena kesällä 2020, ja on ollut täydellinen meidän perheeseen, Vanessan rauhallinen luonne tasapainottaa hyvin muiden villiviikarimenoa.

Vanessa omistaa erinomaisen ruokahalun ja on helposti motivoitavissa ruualla, harrastamme hieman näyttelyitä, mutta Vanessa viihtyy paremmin kotona, kuin kehässä, vaikka sielläkin nauttii saamastaan huomiosta. Vanessa on 2 sertiä vaille valio. 

Vanessalla on yksi pentue, jossa oli yksi ainoa pentu ja tämä ainokainen jäi kotiin asumaan. Vanessa oli erinomainen äiti, parempaa ei voisi toivoa. Vanessan selkä huomioidaan jalostuksessa, ja jalostukseen käytetään vain ltv0 lausunnon saaneita uroksia, Vanessan selkämuutos on täysin oireeton ja tuli yllätyksenä kuvista, edes jumeja ei ole koskaan ollut.

(Vanessa 3v)

Tämä sivusto on rakennettu Kennel.fi -kotisivujärjestelmällä.

Kaakon Nettipalvelu Oy