Bohemian Shades
Bohemian Shades


Kennel.fi

Ensimmäinen pentueeni syntyi 14.3.2021. Pentueessa oli vain yksi pentu, tricolour uros, joka jäikin sitten kotiin asumaan.

 

Isä: FI MVA Show Elveras Bestseller "Valtteri"

- Silmät: Ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia

- Polvet: 0/0

- Sydän: Ei Sivuääniä

- Lonkat: A/A

- Kyynärät: 0/0

- Selkä: LTV0

 

Emä: Golden Thing's Royal Diva "Vanessa"

- Silmät: Ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia

- Polvet: 0/0

- Lonkat: A/A

- Kyynärät: 0/0

- Selkä: LTV2, SP0, VA1 (viimeinen kylkiluupari vajaa)

Näyttelyissä mm. Cacib, 2x Sert, 2x Vsp, 2x vara-sert

 

 

 

Pennut:

Pentu nimi väri silmät polvet luusto näyttelyt muuta 
1. Uros  Dragonheart  Tricolour       rop-pen  

Tässä pentueessa haettiin hyvää tasapainoista perhoskoiran luonnetta, joka löytyy molemmilta vanhemmilta, lisäksi sukuun kiinnitettiin huomiota, sillä Vanessan oma sukusiitosprosentti on korkea, joten sulhasen kanssa se oli oltava mahdollisimman pieni. Lisäksi uroksen tuli olla ltv:n osalta terve Vanessan ltv muutoksen takia. Etsin hyvän aikaa kriteereitä täyttävää urosta, lopulta löysin Valtterin. Valtteri oli ainoa uros, jossa täyttyi kaikki kriteerini ja itsekseni päätin, jos Valtteria ei saa käyttöön, en teetä pentuja ollenkaan. Onneksi Valtteri oli harkitusti saatavilla jalostukseen ja näin ensimmäisen pentueen suunnittelu otti askeleen eteenpäin ja lopulta 14.3.2021 yhdistelmän ainoa pentu näki päivänvalon.

Ulkonäöllisesti yhdistelmä miellyttää silmääni, Valtterissa on hyvä koko ja rakenne ja paremmin asettuneet korvat kuin Vanessalla. Lisäksi Valtterilta saatiin vahvempaa kuonoa ja hampaita. Tähän mennessä yhdistelmä on jättänyt sellaista jälkeä kuin odotinkin ja ainoa pentu, joka myös jäi kotiin, on osoittautunut oikein valloittavaksi persoonaksi. Nukasta voi lukea lisää Nukan sivulta.

Nuka tapaamassa isäänsä kesällä 2021. Isänsä poika <3

Tämä sivusto on rakennettu Kennel.fi -kotisivujärjestelmällä.

Kaakon Nettipalvelu Oy